Сут және сүт өнімдерінің өндірісі
Білім беру бағдарламалары
6B05101 Биотехнология
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
6B05101 Биотехнология
Әбілқас Сағынов атындағы Қарағанды техникалық университеті (ҚМТУ)
6B05102 Биотехнология
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
6B05107 Микробиология
әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті
6B05302 Химия
Қ.Жұбанов атындағы Ақтөбе өңірлік университеті
6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
6B07201 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
Сәрсен Аманжолов атындағы Шығыс Қазақстан университеті
6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
6B07204 Тағамдық химия және технология
әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті
6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
Қорқыт Ата атындағы Қызылорда университеті
6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
Батыс Қазақстан инновациялық-технологиялық университеті (БҚИТУ)
6B07206 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қ.Жұбанов атындағы Ақтөбе өңірлік университеті
6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
М.Х.Дулати атындағы Тараз университеті
6B09103 Ветеринарлық тағам қауіпсіздігі және технологиясы
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Торайгыров университеті
7M07203 Тамақ өндірісінің тұрақты технологиялары мен инновациялары
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
7M07243 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті